Na een aantal verschillende studies en uiteenlopende banen kwam ik terecht op een spiritueel centrum. In de eerste instantie voor een time-out omdat ik last had van een burn-out. Een maand had ik hiervoor uitgetrokken maar de plek bood me meer dan herstel. Zo verbleef ik er uiteindelijk 6,5 jaar. Ik volgde er opleidingen tot spiritueel therapeut en docent, ging les geven aan de opleiding, begeleidde mensen in persoonlijke trajecten en maakte deel uit van de staf.

Een leerzame periode maar ik wilde weer graag het gewone leven in. Zo kwam ik in Hegelsom terecht en richtte hier mijn praktijk op voor coaching en trainingen. Mijn kennis breidde ik uit met de opleiding Bloesemremedies Nederland. Toch is het vooral de rijke ervaring aan vele jaren coaching en zicht krijgen op de menselijke processen wat me heeft gevormd tot wie ik nu ben; een praktische spirituele coach.

Ik zie mezelf als vertaler en spiegel van gevoelens, emoties en gebeurtenissen die ons vormen maar ook kunnen beperken. Gelukkig krijg ik meestal snel zicht op de beperkende overtuigingen die er tijdens je leven ingeslopen zijn. Zodra deze zijn doorgrond en losgelaten komt de beste versie van jezelf naar boven en dat is altijd een bijzonder moment om getuige van te mogen zijn.